воскресенье, 27 апреля 2014 г.

Створюємо хмарки тегів

Сьогодні я розповім Вам про одну цікаву новинку. Виявляється, всі наші думки, поняття, які ми дізнаємось можна оформити у вигляді хмарки тегів.

Хмарка тегів це такий електронний помічник, який дозволяє виділити основне із заданих нами слів і оформити набір слів у вигляді якогось малюнка.

Для того, щоб створити хмарку тегів можна скористатись сервісом http://www.tagxedo.com/
Якщо Ви плануєте створити свою хмарку тегів - роздрукуйте для зручності цю інструкцію.

Прейшовши на цей сервіс потрібно натиснути посилання Создавать (Create) на верхній частині сторінки.
Після цього потрібно обрати посилання Load та в полі Enter Text ввести необхідні слова та натиснути кнопку Submit. Для того, щоб закрити це маленьке віконечко потрбіно натиснути на хрестику в лівому верхньому кутку цього віконечка (не всього вікна браузера!).
Через декілька хвилин на сторінці появиться хмарка тегів із слів, які Ви ввели.

Інструмент Shape та закладка коло нього (трикутничок) дозволить легко змінити малюнок хмарки, а всі інші інструменти - оформити її за Вашим бажанням.

Побудуйте власну хмарку тегів, слова в якій зможуть розповісти про те, як допомогти нашому спільному дому Землі для того, щоб ми могли тут гарно жити та надішліть її адресу через форму нижче.
Для цього, після того, як Ви побудували хмарку необхідно натиснути посилання Save | Share
У діалоговому вікні обрати закладку Web. У полі Username ввести своє ім'я, у полі Title назву своєї хмаринки. Після цього потрібно натиснути кнопку Submit.
Для того, щоб розмістити Вашу хмарку на нашому блозі потрібно скопіювати посилання із останнього рядка, яке починається зі слова "<iframe". Саме це посилання потрібно розмістити у формі нижче. Ви можете створити кілька таких марок та надіслати мені. Буду дуже радий!

Комментариев нет:

Отправить комментарий