вторник, 13 мая 2014 г.

Будуємо "теплий" будиночок.

Дуже дякую за Ваші відповіді. Дійсно, одяг не гріє, а лише не дає нашому організму охолоджуватись взимку. А для того, щоб зробит дім теплим не потрібно краще вдягатись, або сильніше гріти приміщення. Краще заклеїти щілини у вікнах, або замінити їх на енергозберігаючі та встановити ущільнювачі на двері.
А для того, щоб перевірити наші теорії виконаємо ще 1 експеримент, побудувавши будиночок для морозива. Це для нас трохи дивно, але його завдання буде не пропускати тепло. Для того, щоб побудувати його нам потрібно такі матеріали та інструменти: лист пінопласту, канцелярський ніж, олівець та металева лінійка


http://lavandamd.ru/images/stories/fenolo.jpg

Але спочатку Вам необхідно створити проект такого будиночка. Для цього потрібно намалювати на листові паперу частини цього будинку та вказати розміри цих частин у сантиметрах. Не забудьте, що у такого будиночка обов'язково має бути 4 стіни, підлога та дах. Оскільки найтонший лист пінопласта має тощину 2 см, пропоную взяти найбільшу стіну будиночка рівну 14 см. Це буде зручно при проектуванні та розрахунках. :)

Комментариев нет:

Отправить комментарий